Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Σύντομο Εγχειρίδιο του "Αριστερισμού" στην Ελλάδα


Καλησπέρα.

Μετά από αρκετούς μήνες σιγής, έφτασε πιστεύω το πλήρωμα του χρόνου. Σε μια δύσκολή εποχή, το Φιλολαϊκό blog, παρακάμπτει την επικαιρότητα και προσφέρει ένα έργο-τομή στα πολιτικά-ιντερνετικά πράγματα της χώρας.

Σε λίγες μέρες, μετά από έρευνες 7 χρόνων (στο Θιβέτ) και ατελείωτες ώρες πειραματισμών στο εργαστήριο, παρουσιάζεται το πολυσέλιδο πόνημα του Laikou Stromatos. Είναι το

«Σύντομο Εγχειρίδιο του «Αριστερισμού» στην Ελλάδα»

Αναμείνατε στον υπολογιστή σας.

6 σχόλια:

Rizobreaker είπε...

Άιντε να (δ)ούμε...

A8lios είπε...

Σ/φε, παίζεις άσχημο παιχνίδι!
Όταν πας να λανσάρεις ένα τέτοιο μεγαλειώδες έργο, δε μπορείς να λες "θα".

Το καταθέτεις εκείνη την ώρα, γιατί ξέρεις πως από τη στιγμή που το ανακοινώνεις όλοι μας θα ζούμε μόνο για τη στιγμή που θα το διαβάζουμε στις οθόνες μας!

Ντροπή σου...

Red Paradise είπε...

Τι γνώμη έχεις για την κάρτα του πολίτη, θα έχουμε σε λίγο όλοι το χάραγμα του εξαποδώ;

Επικροτείς την κίνηση των 5 αστυνομικών που δεν δέχτηκαν να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και αποπέμφθηκαν απ' το σώμα ή θα πετάξεις καμιά εξυπνάδα του τύπου 5 μπάτσοι λιγότεροι;

Radio Collectiva Team είπε...

Προχώρα και μην βιάζεσε σύντροφε, εξάλλου το καλό πράμα αργεί να γίνει, ωστόσο καλά έκανε και μας προετοίμασες αναλόγως.
Το φιλοθεάμον κοινό σου με ανυπομονησία θα περιμένει έξω από το ιστολόγιο σου για να γευτεί το νέο best seler..., όπως οι χρήστες του ps3 περίμεναν μήνες και με ουρές έξω από τις αντιπροσωπίες της κατασκευάστριας εταιρίας.

Fuente Ovejuna είπε...

Η υπομονη μας εξαντληται..ΑΝΤΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

τι θα γινει,θα περιμενουμε πολυ ακομα?