Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΛΟΥΙΖΗΣ ΜΠΕΤΑΝΚΟΥΡ

Επί χρόνια τρώγαμε στη μάπα την αγιογράφηση της «καημένης» «αδιάφθορης» «γαλλοκολομβιανής» πολιτικού που ήθελε ντεμέκ την εθνική συμφιλίωση, άλλα τι κρίμα, δεν πρόλαβε να την πραγματοποιήσει γιατί την απήγαγαν οι παλιοαντάρτες.
Ε, και αυτοί οι ανθρώποι τι στο καλό θέλουν και βγήκαν στα βουνά; Μια χαρά δεν περνάει ο κολομβιανικός λαός με τη φτώχεια, την κρατική τρομοκρατία και την αλητεία της μπανανοειδούς αστικής χουντοδημοκρατίας;

Πριν λίγες μέρες, συντονισμένες ενέργειες παραστρατιωτικών συμμοριών, επίσημου χουντοστρατού του Ουρίμπε και δήθεν Μη κυβερνητικών αεροοργανώσεων επέφεραν βαρύ πλήγμα στις επαναστατικές δυνάμεις της Κολομβίας FARC-EP.

Απελευθέρωσαν την εικονιζόμενη, αβραμοπούλειου και πασοκονεοφιλελεύθερου φυράματος, πολιτικό Ίνγκριτ Μπετανκούρ.

Ας είναι. Ο αγώνας συνεχίζεται.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re kahmene, telika to dna tou summorith pappou sou kala kratei. Nte kai kala na peis th malakia sou gia tous tous apagwgeis dolofonous tou FARC epeidh auto-apokalountai aristeroi antartes?

Λαϊκό Στρώμα είπε...

@ pornostroika

Πρώτον, ελπίζω να έχεις βγάλει το δημοτικό και να ξέρεις ότι τα πολιτικά πιστεύω δεν μεταβιβάζονται με το DNA. Εκτός αν νομίζεις ότι έχεις το ίδιο DNA με τον Μεγαλέξαντρο, οπότε πάνε κάνε μια γενική αίματος. Τη χοληστερίνη του ΑΛέξανδρου του Γ' μπορεί να την έχεις, τον DNA, μπα.

Δεύτερον, και οι δυο παππούδες μου ήταν/είναι (ο ένας ζει ακόμα) δεξιοί.

Τρίτον, συμμορίτη να πας να πεις τους ταγματασφαλίτες και τους γερμανοτσολιάδες που προφανώς θαυμάζεις, ηδονίζεσαι και γουστάρεις. Όταν άλλοι ήταν στα βουνά και πάλευαν για τη λευτεριά, άλλοι κρύβαν τα λάδια στην υπόγα και μετά πήραν πτυχίο αντιστασιακού και σύνταξη βαρβάτη.

Τέταρτον, καημένος και μαλακολόγος είσαι εσύ και κάθε αντικομμουνιστική αερολογοπαπαριά που εκτοξεύεις αποδεικνύει περίτρανα κάτι τέτοιο.

Πέμπτον. Δε μου λες εξυπνόπαιδο, δηλαδή η παρακρατική-παραστρατιωτική συμμορίτικη ξενόδουλη αστοχουντάρα που πίνει το αίμα του λαού και σφάζει αβέρτα στην Κολομβία, δεκαετίες τώρα, τι είναι; Η Οσία Μαρία η Άσχημη; Μήπως επειδή έραψαν δυο γαλόνια στον ώμο, πήραν και τις φρεσκοσιδερωμένες στολές από τη CIA, καθαγιάζονται ως επίσημος στρατός και τα ρέστα; Για τις ξετσίπωτες βιασμοδολοφονίες με τη σέσουλα του ακροδεξιού αμερικανόθρεφτου επίσημου κράτους σε ύπαιθρο και πόλεις, τι έχεις να πεις; Ξέρεις πόσους εξαφανισθέντες -μη πρόσωπα- ψάχνουν ακόμα οι μανάδες στα χωριά της Κολομβίας και το επίσημο κράτος τους έχει στείλει στα θυμαράκια; Καμία σύγκριση των έμμισθών (δεν ξέρω, τους κολλάνε κάνα ένσημο;) λούμπεν κρατιικοσυμμοριών και των αγωνιστών του FARC.

Έκτον. Οι FARC-EP αποτελούν το μαζικό μαχητικό κομμάτι του λαϊκού κινήματος της Κολομβίας. Βγήκαν στο βουνό,. για να προασπίσουν τα τελευταία αποθέματα τσίπας, αξιοπρέπειας, λευτεριάς, δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης που έχουν ξεμείνει σε αυτή τη χώρα. Υπάρχουν και δυνάμεις, όπως το ΚΚ Κολομβίας και η Πατριωτική Ένωση που στέκονται με κριτική στήριξη στο FARC. Ξέρουμε ότι χιλιάδες μέλη τους σφάζονται πρωί-μεσημέρι-βράδυ από τα τάγματα ασφαλείας του κολομβιανικού κράτους. Οι FARC άλλες λαϊκές δυνάμεις, για τα όποια λάθη τους δεν έχουν να απολογηθούν σε κανέναν αλητήριο πράκτορα της CIA, όπως το νόθο προθυπουργοτόμαρο Ουρίμπε, αλλά μόνο στους φυλακισμένους και μη εργάτες, τους δερνόμενους και μη αγρότες, τις βιασμένες και μη λαϊκές γυναίκες της Κολομβίας.

Έβδομον. Μούφα η απόπειρα σου να πεις ότι 1+1 κάνουν 4.

Ελ Μακαρόνιους είπε...

Πρώτη μου φορά βλέπω δουλικό που ανταπαντάει. Μπράβο ρε!
Αν συνεχίσεις έτσι θα σου περάσει και η οσφυοκαμψία και θα σου μείνει μόνο ο κάλος στον εγκέφαλο.

Λαϊκό Στρώμα είπε...

@ελ μακαρονιους
θα προβώ στις απαραίτητες ενέργειες