Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

2058. ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.


Εισαγωγικό σημείωμα

Ανταποκρίνομαι ευθαρσώς και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου στην πρόκληση των A8liou και Ελ Μακαρόνιους, να περιγράψω τον κόσμο το 2058.
Καταρχάς, ξέρω ότι παραβαίνω τους όρους του μπλογκοπαίχνιδου. Κανείς δεν είπε να αραδιάσει ο καθένας το φαραωνικό του μυθιστόρημα, αλλά δέκα σύντομα σημεία. Όμως, ομολογώ ότι δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε μια τέτοια πρόκληση και είπα να βουτήξω με τα μπούνια. Γι’ αυτό και ζητώ να μου συγχωρεθεί το τεράστιο του post.
Δεύτερη «παράβαση» των κανόνων η εξής: Αντί για συνολική εικόνα του κόσμου το 2058, προτίμησα να φτιάξω ένα χρονολόγιο-ανασκόπηση των γεγονότων σχεδόν χρονιά-χρονιά (ας όψεται η διαλεκτική και η αιτιοκρατία.)
Φυσικά, το συγκεκριμένο post θα αποκτήσει τον δικό του ξεχωριστο δικτυακό τόπο, όπως ακριβώς και το Λιτό Βιογραφικό Σημείωμα, έτσι ώστε να είναι πάντα εκεί, ευανάγνωστο, ορθότερα σελιδοποιημένο κλπ.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Ελ Μακαρόνιους που έδωσε ρέστα με τα πενήντα σημεία του, πολλές ιδέες προήλθαν από αυτόν, με το αντίστοιχό μασκάρεμα βέβαια. Φυσικά και άλλοι κόκκινοι (και μη) bloggers συνέβαλαν σε αυτό που ακολουθεί και τους ευχαριστώ επίσης.
Πάμε λοιπόν.

2058: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ

1. 2009: Επισκέπτεται τη χώρα μας ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Τζέφερσον Μοκόνγκο. Ο Ζιμπαμπουΐνος πρόεδρος προσέφερε στη χώρα μας τεχνογνωσία σε θέματα αντιμετώπισης της διαφθοράς.

2. 2011: Ο Αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης και Πάσης Φύρομ Ονούφριος ζώνεται τ’ άρματα και, μαζί με το Τάγμα Βίρλα, την Μεραρχία Πλεύρη και την Ορεινή Ταξιαρχία Βελόπουλου (πρώην Ρίμινι) επιχειρεί να πάρει την πόλη και την Αγιά Σοφιά. Τελικά παίρνει τα τρία.

3. 2012: «Λιώνουν τα νιάτα μας στη βιοπάλη» προειδοποιούν περιβαλλοντικές οργανώσεις σε συνέδριο που διεξάγεται στην πόλη Ντ’ Αλάρα της Ισπανίας. Αν συνεχιστεί το «λιώσιμο», τότε το Έβερεστ κινδυνεύει να βυθιστεί περί το 4187μΧ, πριν δηλαδή προλάβει να απονεκρωθεί το κράτος, σύμφωνα με το 687ο πεντάχρονο πλάνο.4. 2012: Ο Συνασπισμός της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας, μετονομάζεται σε «Λαϊκό Ορθόδοξο Συνασπισμό». Σύμφωνα με το νέο του καταστατικό όποιος δεν ανήκει σε τάση θα εκτελείται με συνοπτικές διαδικασίες.

5. 2013: Τα ύδατα, που στις αρχές της δεκαετίας του ’00 είχαν ταραχθεί, ξαναλιμνάζουν.

6. 2014: Η Έφη Σαρρή κάνει στροφή στην Γκόσπελ μουσική με θαυμαστά αποτελέσματα. Το ποσοστό των προτεσταντών συρρικνώνεται στο 0.2%.

7. 2015: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου: «Ο γύρος γαρ βαρύς». Προλογίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.


8. 2016: Το ΚΚΕ πραγματοποιεί το 20ο συνέδριό του και διακηρύσσει την πολιτική του Λαϊκοεξουσιαστικού Λαϊκοοικονομικού Λαϊκοοικογενειακού Μετώπου (Λ.Λ.Λ.Μ.) Πρόκειται για ένα πλατύ μέτωπο που περιλαμβάνει από τις παρυφές του πρώιμου Μπαρόκ έως τα ψήγματα του ύστερου Ντανταϊσμού.

9. 2022: Αθωώνεται μετά από δικαστική περιπέτεια ετών ο αδέκαστος και άμωμος Θέμος Αναστασιάδης. Στον Άρειο Πάγο αποκαλύπτεται η σκευωρία. Ο Θέμος δεν είχε παραδώσει το επίμαχο DVD στο Μαξίμου. Ένα φλασάκι USB είχε δώσει ο άνθρωπος....


10. 2023: Ανθρωπιστική κρίση στο Καρφούρ του Σουηδάν. (τέλειωσαν τα τορτελίνια, οι σολωμοί και οι λάμπες του Σκάι.)


11. 2024: Στην Αυστραλία, το ΚΚ της χώρας κηρύσσει ανένδοτο αγώνα γιατί «Ψήφισαν και τα Κοάλα» (για τα καγκουρό ούτε λόγος).

12. 2025: Η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα, που ακόμα σπουδάζει στην Αμερική (μα πόσα πτυχία έχει πάρει τέλος πάντων αυτή η κοπέλα !) βγαίνει Μις Φλόριδα, στα τοπικά καλλιστεία, σημάδι ότι έχει γίνει στροφή στις σχέσεις παραγωγής στις ΗΠΑ.

13. 2026: Μεγάλη απεργία παραλύει τη χώρα. Οι Μεταφορείς Δεδομένων βάζουν χειρόφρενο στα φορτηγά τους. Μπλογκεργάτες από την Καβάλα ενώνονται με Ντιβιντοπαραγωγούς της Ηλείας. Φαιργουολάδες από τον Σκαραμαγκά και Γκουγκλεργάτες από το Λαύριο ακολουθούν. Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και Ιστοσελιδεργάτες από το κάτεργο του Ιντυμήντια, όπου η εργοδοτική τρομοκρατία θερίζει. Χαιρετίζουν την απεργία οι εργαζόμενοι στον Ιματισμό, το Δέρμα και το Facebook. Μήνυμα συμπαράστασης αποστέλλει και το ταξικό συνδικάτο του -Χέβι- Μετάλλου.14. 2027: Ωριμάζουν οι συνθήκες.

15. 2027: Ξημερώματά 24ης Οκτωβρίου 2027μΧ, οι κομμουνιστές κερδίζουν με οριακή πλειοψηφία το Σοβιέτ της Εκάλης. Ο δρόμος για την εξουσία είναι πια ανοιχτός. Αν δεν την πάρουμε και τώρα είμαστε για μπάτσες...

16. 2027: Το πρώτο Σύνταγμα Τυφεκιοφόρων από τη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής ψημένα και μπαρουτοκαπνισμένα παλικάρια, όπως το Laiko Stroma, Η Παρτιζάνα, ο Ελ Μακαρόνιους, η Μαρία η Τρελέγκω, o Πρεκάριος και άλλα παιδιά, πραγματοποιεί επίθεση με συμπυκνωμένο κασέρι (υπερόπλο του Πούτιν από τον μακρινό 20ο αιώνα), στα Χειμερινά Ανάκτορα του Ψωμιάδη. Απώλειες ανταρτών: 0 Απώλειες αστών: 1 βλήμα (ο ψωμιάδης).

17. 2027: Εγκαθιδρύεται στην Ελλάδα, ο ευσεβής πόθος του Laikou Stromatos, η Επαναστατική Δημοκρατική Δικτατορία του Προλεταριάτου και της Αγροτιάς, που σημαίνει «στυγνή καταπίεση των εκμεταλλευτριών τάξεων και «πλέρια ελευθερία για τις λαϊκές μάζες» (στα χαρτιά).


18. 2027: Δεν ορκίζεται η πρώτη επαναστατική κυβέρνηση. Τα επιτροπάτα μοιράζονται την επόμενη μέρα γιατί έχουμε να ξεστήσουμε και το Φεστιβάλ...

19. 2027: Πρώτο μέτρο της επαναστατικής κυβέρνησης, η παύση προβολής του «Ρετιρέ» (γιατί βάζει το σπέρμα της ταξικής συνεργασίας). Αντ’ αυτού ξεκινά η προβολή των κλάσεις ανώτερων «Μικρομεσαίων» με στόχο το ατσάλωμα (των νεύρων) των τηλεθεατών.

20. 2028: Ο Νίκος Μπογιόπουλος αναλαμβάνει την γυμναστική στο πρωινό της Ελένης Μενεγάκη. Ξαναμμένες νεαρές συντρόφισσες παρακολουθούν εκστασιασμένες, ανεμίζοντας τα στριγκάκια τους. Το μέτρο καταργήθηκε μετά από μια εβδομάδα γιατί συνέβαλε στη μείωση της παραγωγικότητας.


21. 2029: Καθιερώνεται το 3ήμερο, 4ωρο, 12ωρο, έτσι ώστε να απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι τον πλούτο που παράγουν (αν παράγουν πλέον, με τόση δουλειά).

22. 2031: Ο Rocean, Λαϊκός Επίτροπος Νέων Τεχνολογιών δηλώνει: «Βρισκόμαστε εκατό χρόνια πίσω από τις προοδευμένες χώρες σε συνδέσεις ADSL 24Mbps. Ή θα διανύσουμε αυτή την απόσταση μέσα σε 10 χρόνια ή θα μας θάψουν.»

23. 2032: Επαναστατικές δυνάμεις της Κούβας εισβάλουν στις ΗΠΑ. Την νύχτα της 21ης προς 22η Δεκέμβρη 2032, πραγματοποιούνται συνεχείς ρίψεις γιατρών με αλεξίπτωτα απ’ άκρου σ’ άκρη της χώρας. Θορυβημένοι Αμερικανοί καρκινοπαθείς της λευκής μεσαίας τάξης και άλλοι ανίατοι, εγκαταλείπουν την χώρα και καταφεύγουν στην Αλάσκα γιατί «δεν ανέχονται να τους γιατρέψουν τα κομμούνια».24. 2033-2035: Σειρά επαναστάσεων συγκλονίζει τον κόσμο. Μεταξύ άλλων μπαίνουν στον δρόμο του Σοσιαλισμού (χωρίς ανθρώπινο πρόσωπο) οι εξής χώρες: Λαϊκή Δημοκρατία της Ουγκάντας (ξανάμανά), Πρώην Σαρκοζική Δημοκρατία της Γαλλίας, Πρώην Πορτοκαλί Δημοκρατία της Ουκρανίας, Νυν και Αεί Δημοκρατία της Ελβετίας (μπράβο σύντροφοι...), Ακτή Ελεφαντοστού-Μιαούλη, Ένωση Ιρανικών Σοσιαλιστικών Λαοκρατιών, Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Νέας Νότιας Ταγκανίκας.

25. 2034-2037: Οι εξωγήινες ταξικές δυνάμεις δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Συγκεκριμένα ιδρύονται: Ηνωμένες Λαοκρατίες της Μεγάλης Άρκτου, Σοσιαλιστικό Πριγκιπάτο (!) της Ανδρομέδας, People’s Republic of Blade Runner.

26. 2037: Στη Δανία, το ΚΚ της χώρας κερδίζει την εξουσία με εκλογές, λαμβάνοντας το 87,8% των ψήφων. Για λόγους ευθιξίας όμως (επειδή δεν είναι με το «ειρηνικό πέρασμα»), η εργατική κυβέρνηση καταγγέλλει όργιο βίας και νοθείας και παραιτείται. Έπειτα το ΚΚ, ξανακαταλαμβάνει την εξουσία με τη βία.

27. 2038: Παλαιστινιακές δυνάμεις της Χαμάς, της Φατάχ, της Λεϊλά και της Τζεμιλέ εισβάλουν στο Ισραήλ. Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ μεταναστεύουν (στον άλλο κόσμο).


28. 2038: Επαναστατικές Δυνάμεις από την ακριτική Σελήνη πραγματοποιούν τον
ελιγμό Κρόνος-Βίτσι σε χρόνο dt.

29. 2039: Το μαχαίρι φτάνει στο κόκκαλο.

30. 2041: «Νερό στο μύλο», «Βούτυρο στο ψωμί» και «Μπούκοβο στον κεφτέ» της αντίδρασης ρίχνουν αντιεξουσιαστικές ομάδες με εξέγερση που πραγματοποιούν στην ορεινή Κροστάνδη του Νομού Αργολίδας, Δυνάμεις του Κόκκινου Στρατού σπεύδουν στην περιοχή και αντιμετωπίζουν τους στασιαστές με ...επιχειρήματα. Σε προκύρηξή του το «Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι στον Πλανήτη Άρη» αναφέρει ρητά ότι «στηρίζει την εξέγερση καθώς, εάν πετύχαινε θα οδηγούσε στην αυτοπραγμάτωση της αυτοσυνείδησης της αυτοεπίγνωσης, μέσα από ενδοσκοπικές ομφαλοσκοπήσεις».
Την αλληλεγγύη τους στο αντεπαναστατικό εγχείρημα εκδηλώνουν και οι μπαφεργάτες των Ζωνιανών.

31. 2042: Οπαδοί του ξεπεσμένου, πρώην επαναστάτη, νυν πουλημένου τομαριού της αστικής τάξης, του Κάιζερ, του Χάινεκεν κλπ, Τιγρέωντα Τρότσκυ διαγράφονται από το κόμμα. Αιτία το βιβλίο του τελευταίου που υποστηρίζει ότι «είναι αδύνατη η οικοδόμηση του Σοσιαλισμού σε ένα μόνο Σύμπαν».


32. 2043: Η μανιφακτούρα λαϊκών αυτοκινήτων Φεράρι δωρίζει στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, ένα Τιμόνι, και η αχανής χώρα παίρνει επιτέλους αριστερή στροφή.

33. 2044: Ο Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της χώρας την ταραγμένη δεκαετία του ’10, με το κόμμα «Συνιστώσες χωρίς Σύνορα», αποβιώνει σε ηλικία 77 ετών και κηδεύεται με τιμές αρχηγού φράξιας.

34. 2044: Ο Χελάκης αρχίζει να ξαναπεριγράφει.

35. 2045: Μεγάλη διάσπαση στο εκτός νόμου (και εκτός τόπου και χρόνου) ΠΑΣΟΚ. Η εκσυγχρονιστική του πτέρυγα αποχωρεί και ιδρύει το ΠΑΣΟΚ μ-λ (μεγάλα-λαμόγια). Σύντομα επισυμβαίνει νέα διάσπαση, λόγω «αγεφύρωτων ιδεολογικών διαφορών» (στη μάσα), και ιδρύεται το Μ-Λ ΠΑΣΟΚ.

36. 2046: Ο Ελ Μακαρόνιους εκδίδει το βιβλίο-πόνημα «Η Ανοησία της Χαζομάρας». Το Laiko Stroma απαντά με το εξίσου άθλιο λιβελογράφημα «Η Χαζομάρα της Ανοητότητας» και τον ταπώνει. Έκτοτε στα αποστακτήρια του Jack Daniels σταματάνε να παίζουν με τις τάπες των βαρελιών.

37. 2047: Δοκιμάζεται σε κοραλλιογενές νησιωτικό σύμπλεγμα της Πολυνησίας, το νέο στρατιωτικό επίτευγμα της Λαϊκής Ρωσίας, η Υδρογονοβότκα.


38. 2048: Προχωράει το βάθεμα, το πλάτεμα, το στέριωμα και το θεμέλιωμα των λαϊκών καταχτήσεων.

39. 2049: Παρουσιάζεται στην διεθνή έκθεση αυτοκίνητου του Βλαδιβοστόκ, το νέο LADA RX8 που κινείται με υγρό πυρ και έχει επιτάχυνση 0-100 (έτη φωτός) σε 3msec.

40. 2050: Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν (το πιπέρι).

41. 2051: Αντεπαναστατικές δυνάμεις της «Λαϊκής Δεξιάς» μαζί με αυτοεξόριστους παραθεριστές της «Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης» συμπήζουν το Ε.Α.Μ. Β’ (Εφοπλιστικό Αντιλαϊκό Μέτωπο Βιομηχάνων). Σύνθημά τους: «
Το ΚΚΕ δεν αλλάζει, Γάμησέ τα.»

42. 2051: Ο Τσάβες δίνει τσάμπα την βενζίνη.

43. 2052: Αποβιώνει ο 147χρονος πρόεδρος της Λ.Δ. Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ιλ. Τον διαδέχεται ο γιος του Ιλ-Γιονγκ Κιμ, ευρισκόμενος στην πολύ γόνιμη ηλικία των 102 ετών.
44. 2053: Δυνάμεις του ΠΑΜΕ Κόπα Καμπάνας και της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Ρίου Ντε Τζανέιρου Βραζιλίας αποκλείουν την παραλία της πόλης με αίτημα την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε αυτή. Χαιρετίζει ο πρόεδρος της ΝΑΣ Ρίου και διεθνής ποδοσφαιριστής της δεκαετίας του ’30, Χαλβατζίνιο.

45. 2054: Εκδίδεται το νέο βιβλίο, του Laikou Stromatos «Το Τάχαμ Δήθεν, Ανώτατο Στάδιο του Κλάιν Μάιν», και προκαλεί ρίγη (σιχασιάς).

46. 2054: Στο Νεπάλ, που ήδη βρίσκεται σε τροχιά 860 μοιρών με κατεύθυνση τον Σοσιαλισμό, οι πολίτες με δημοψήφισμα απαιτούν την αντικατάσταση του ΚΚ Νεπάλ (Μαοϊκό) από το ΚΚ Νεπάλ (Σκέτο με πολύ γάλα).

47. 2055: Ο Μπάρακ ο Μπάμιας, πρώην πρόεδρος των πρώην ΗΠΑ, λαμβάνει μετά θάνατον, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, για το πικάντικο βιβλίο του, με τις πιπεράτες λεπτομέρειες και τις καυτερές ατάκες , «24 ώρες στο ασανσέρ με τη Χίλαρυ».

48. 2056: Εξωγήινοι σύντροφοι από τον πλανήτη Ανδρομέδα, επισκέπτονται τη χώρα μας σε μια προσπάθεια σύσφιξης των Ελληνο-Ανδρομεδικών σχέσεων. Έλληνες σύντροφοι με αριστερίστικες τάσεις τους αποκαλούν «Πασόκους», εξαιτίας του πράσινου χρώματος και της γλοιώδους υφής του δέρματός τους. Στην συνέντευξη τύπου που ακολουθεί, ανήσυχοι δημοσιογράφοι, κυρίως θηλυκού γένους, ρωτούν τους προσκεκλημένους, αν η πράσινη γλίτσα, οι κεραίες, τα μεγάλα αυτιά και τα 12 δάχτυλα είναι νομοτέλεια της σοσιαλιστικής οικοδόμησης ή αποτελούν εθνική ιδιομορφία λόγω των φεουδαρχικών υπολειμμάτων στον Γαλαξία Omicron.
49. 2057: Παράγεται το πρώτο κιλοβάτ ενέργειας από πυρηνική σύντηξη, όταν ο τελευταίος αντιπαραγωγικός βιομήχανος συντήκεται μαζί με τα άντερα του τελευταίου μεταπράτη κομπραδόρου μεσάζοντα. Η πυρηνική σύντηξη είναι γεγονός. Ο Σκάι, παρελθόν.

50. 2058: Μετά από σχεδόν πενήντα χρόνια βάσανα και διωγμοί, εξαλείφεται οριστικά το τελευταίο ίχνος εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Οι έρευνες πλέον στρέφονται στην κατάργηση της εκμετάλλευσης ελέφαντα από ελέφαντα, κατσαρίδας από κατσαρίδα, αμοιβάδας από αμοιβάδα και οπτικής ίνας από οπτική ίνα.

51. 2059: ΕΤΣΙ (και όχι αλλιώς) η γη (και όχι μόνο) έγινε κόκκινη. Ώρα να πάμε Ποσείδι (ή Αχλάδι ή Μανταρίνι ή όπου αλλού) !

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι όργιο!!!!! Και μετά λένε ότι οι Κομμουνιστές έχουν ξύλινη γλώσσα!!! :-)

Ε, όχι και 24 mbps internet μόνο στον Σοσιαλισμό και εν έτει 2031? 24 gbps (+βάλε) θα έχουμε ρε... Και αυτό είναι δέσμευση!!! :-)

Επίσης το Σοσιαλιστικό Internet θα λειτουργεί με κεντρικό σχεδιασμό. Όλα σε έναν server δηλαδή... :-)

Ανώνυμος είπε...

Eklasa sto gelio leme!
I expected nothing less...

Ανώνυμος είπε...

Θριάμβος της μαρξιστικολενινιστικής πρόβλεψης! Απαύγασμα της υλικοιστορικής ανάλυσης! Βαθειά και πλατειά γνώση των ιστορικών νομοτελειών μα και κριτική ματιά στο ανέφελο του γίγνεσθαι!
Ένα ακόμα φιλολαϊκό κομψοτέχνημα από το σεμνό βάρδο των λαϊκών πόθων Λ/Σ.

Υ.Γ. Βέβαια θεωρώ δεδομένο πως σε γενικές γραμμές το Τσάμπιονς Λιγκ θα το'χει σηκώσει ο Ερυθρός Αστέρας/ΠΑΟΚ καμιά 30αριά φορές -και απλά σου ξέφυγε στη μετάφραση..

Turdus Merula είπε...

Εν τροφή(ιδεολογική)αδελφέ,μετά απ'αυτό δεν πρόκειται να γράψω τίποτε(συγνώμη μαίρη).Δεν την έπαθα σαν το a8lio,μιλάμε για λίγα μονο τσίσα και ατελείωτα popup αναπνοής...
Είσαι ανεκδιήγητος...

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Rocean,τα Mbps μου ξέφυγαν, όσο για τη γλώσσα μου, κατά καιρούς είναι και ξύλινη αλλά έχει πλαστικές κινήσεις (σαν την Κομανέτσι).

Άθλιε άνθρωπε, στην κινούμενη άμμο των Πρεσπών (κατά τας περιγραφάς) έπρεπε να βουλιάξεις, οσμηρέ τύπε.

Regi, είναι αλήθεια ότι το αθλητικό μέρος του πονήματος είναι ανύπαρκτο (το έφαγε η μαρμάγκα της συγκαταλογής του στο εποικοδόμημα).

ΜΖ, μη στερήσεις τη σφαίρα από τις εν γλικάνισω και μη σκέψεις σου.

Ελ Μακαρόνιους είπε...

Tο σκισες.
Tο γάμησες και ψόφησε, είναι όλα απίστευτα και μπροστά σου δεν πιάνω μία, κρίμα και νόμιζα ότι έχω φαντασία.
Ειδικά οι φωτογραφίες δεν παίζονται με τίποτα.

Καλά σε λέει ο rocean για τα 24gbps.

θΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΝΑΙ Ή ΟΥ;;;;;;;

Rizobreaker είπε...

Ρεεε πλάκα κάνεις???

Φοβερό!!!

Μπας κι είσαι κάνας κρυφός σατιρικός-κωμικός κτλ καλλιτέχνης??

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Μακαρόνιους, σχετικά με την Ελληνοφρένεια, ο Θύμιος ο Καλαμούκης είναι πολύ θετικός στην περιπτωσή μου, αλλά ο Αποστόλης ο Μπαρμπαγιάννης, που είναι λίγο συνασπισμένος κάνει νερά. Δεν το βάζω κάτω πάντως. Αν δεν βρω καμιά σοβαρή δουλειά, πάνω στην αγγουροντοματολογία μου φαίνεται θα κατηφορίσω για Σκάι μεριά.

Rizobraker, είναι αλήθεια ότι είμαι ένα κράμα Μητσικώστα, Τηλέπαθου, Jay Leno και Benny Hill.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς δεν έχεις στο κράμα και λίγο Λαζόπουλο. Θα ήσουν χάλια! :-)

A.F.Marx είπε...

Mετά την "Οδύσσεια του μέλλοντος-2058" που κάθισες και έγραψες σ. λαϊκέ στρωματέξ, τι απέμεινε να γράψουμε εμείς οι πτωχοί;
Κάλυψες ολόκληρη την επερχόμενη 50-ετία με απόλυτη επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι το κάτι άλλο. Καταπληκτικό ποστ! Το καλύτερο σατυρικό κείμενο που έχω διαβάσει. Γελάω εδώ και μισή ώρα σα μαλάκας μέσα στο γραφείο.

Ανώνυμος είπε...

έχω μείνει άφωνος..

Greek Rider είπε...

Η καλύτερη ανάρτηση για το μέλλον που έχω διαβάσει (και μάλλον η πιο αντικειμενική)!

moyratos είπε...

Φιλολαϊκέ .... Δεν άντεχα να τα διαβάσω όλα .... αλλά .... χαράς το κουράγιο σου!!!!

Έγραψες κάθε χρονιά τι θα γίνεται!!!! Πω πω ... έγραψες!!!!

χαχχαχαχα
χαχαχαχα
χαχαχαχα

Μπολσεβικίδης είπε...

εζαλιεγα να διαβαζατο ολο! α'ι'κο πραμα πα εινεται? γαματο κειμενο! Να λελεβωσε!

Ανώνυμος είπε...

Σε βλέπω σύντομα (αν δεν είχες ήδη σχετική πρόταση) σε πρωινάδικο δίπλα στην ... Πατέρα !!!

Αλήθεια ... προσωπικά ζώδια λες ;;;;;;;;;;;;

Είσαι και ο πρώτος !!!

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Φάρε από ζώδια λέω μέχρι τοξότη, αν είσαι από 'κει και πέρα είσαι άτυχος

ένας στρατολάτης είπε...

Πολύ πετυχημένο. Ειδικά η λεζάντα με το "Νεφελίμ Βησσαριόνοβιτς" μου έδωσε τη χαριστική βολή!

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο.....

Ιδιώς αυτό με την μικρή Παπαρήγα μις Φλόριδα..