Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (από τον τάφο)


Κόλασις του Δάντου, 15 Ιουλίου 2008 μ.Χ.

Η χώρα διήρχετο μίαν κρίσην. Αναζητούσα διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου. Αι παραδοσιακαί αστικαί δυνάμεις, Σοσιαλδημοκράται και Χριστιανοδημοκράται δεν ηδύναντο να αποκρούσουν τον κίνδυνο διολισθήσεως της χώρας εις το άρμα του πανσλαβικού κομμουνισμού. Απεφάσισα λοιπόν, όπως προβώ εις την προσφιλήν και πολυαγαπημένην ημών προβοκάτσιαν, μπας και δώμεν άσπρην μέραν.
Λέγω λοιπόν:
Το Κου-Κου-Ε, ακολουθόν τας προσταγάς της Μόσχας και της Κομινφόρμ καταλαμβάνει στρατηγικάς θέσεις εις όλην την ελληνικήν οικονομίαν.
Εχθές κατείχε τον Γερμανόν, σήμερα την Κοσμοτέν, αύριον;
Απευθύνομαι εις ομόαιμους, ομογάλακτους και ομόσταβλους, απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Γεωργίου Καραϊσκάκη, του Ναπολέοντα Ζέρβα, του συναγωνιστού Φρίτζ απ’ την Κομμαντατούραν. Εβρισκόμεθα προ μιας βδελυράς αντεθνικής συνομωσίας. Ή διασώζομεν τας ιεράς παραδόσεις του έθνους και του αστικού ημών πολιτικού συστήματος. Ή, άλλως, βαίνομεν ολοταχώς προς τον όλεθρον.
Εις τον αγώναν αυτόν πρωτοστάτας και επικεφαλής, υψηλούς ταγούς του Έθνους ημών και της Ορθοδοξίας, έχομεν τον στιβαρόν Γεώργιον Καρατζαφέρην, τον ευθυτενήν Αθανάσιον Πλέυρην, τον ζωηρόν Άδωνιν Γεωργιάδην και τον γαμάτον Κυριάκον Βελόπουλον.
Νυν υπέρ πάντων η σιαγών!

Γεώργιος Παπαδόπουλος (σκήνωμα)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ!!!
ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΤΕΣ ΑΝΑΠΟΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ..

http://knelesvou.blogspot.com

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Εάν υποψιαστώ,
τελικά συνομήλικε,laiko stroma ότι ακούτε καί φωνάς,τινάς,όντας κοιμώμενος,θεωρήστε με συνοδοιπόρο έν τώ περιπάτι σας είς τούς,πάσης φύσεως,νεκροτόπους....
Τώ όντι καί μόνον έν τή οράσει,μή παραλείπων καί τό φωνητικόν απόσπασμα,τής φωτό ομολογώ φίλτατε ότι....ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΤΗΚΑ!!!!!!
Μετά τιμής ό...καί γράμματα γνωρίζων.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικως ειναι μεγαλην η κρισην και το χετε καταλαβει κυριε.αυτη η κριση θα θαψει μια και καλη εσας,ολα τα φασισταρια,αστους και συνοδοιπορους τους. η εργατικη ταξη και οι συμμαχοι της θα σας τσακισουν. πραγματικα εγραψες.μπραβο εχεις φαντασια παντως.

Ανώνυμος είπε...

To σλαβοκίνητο ΚουκουΕν άλλαξε προστάτας - απορώ πώς διέλαθε της υμετέρας προσοχής! Μετά την πτώση των εν Μόσχα πατρώνων, κατέστη δορυφόρος των Νεφελίμ τε και Ελοχίμ, εναντίον των οποίων διεξάγουσι σκληρό αγώνα αι ημέτεραι δυνάμεις. Ιδού η αλήθεια. Οι κομμουνισταί ετοιμάζουν τις βάσεις για την προσγείωσιν των εξωγήινων τεράτων με τη λέπρα - και στο ημέτερο βλογ εκάματε σχετικάς αναφοράς.
Δεν θα περάσει ο κομμουνισμός ούτε η συνοδοιπορία!

Ελ Μακαρόνιους είπε...

Δηλαδή ο Άδωνις είναι πιο ζωηρός από τον Βαϊτση Αποστολάτο;

Αυτό είναι αποκάλυψη...!!!

Ανώνυμος είπε...

GERMANOS!!!! λαμόγια