Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Εϋρηκα !


Εύρηκα !

Στο πρόγραμμα του Συνασπισμού αναφέρεται 1 (ολογράφως: μία) φορά η τρισκατάρατη λέξη «Ιμπεριαλισμός».

«Η δική μας εναλλακτική πρόταση έχει μονίμως ανοιχτό ιδεολογικό και πολιτικό μέτωπο ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και την πατριδοκαπηλία.»

Η αριστερή στροφή του Συνασπισμού είναι γεγονός.

Παράλληλα όπως με ενημέρωσε ο νεόκοπος ορεξάτος blogger Fuente Ovejuna, η Αυγή, σε πρόσφατο άρθρο της που θα συζητηθεί, κάνει κριτική και τη βγαίνει «από αριστερά», επαναλαμβάνω «από αριστερά» στο ΚΚΕ.

Το Φιλολαϊκό Blog μετά από τιτάνιες προσπάθειες και εκτενείς τυμβωρυχίες σε υγρά και σκοτεινά υπόγεια παλαιοβιβλιοπωλείων έχει εξασφαλίσει τα ανέκδοτα οικονομικο-φιλοσοφικά χειρόγραφα των κλασσικών του υπαρκτού οπορτουνισμού που δικαιώνουν πέρα ως πέρα την ανάλυση της Αυγής αλλά και την συνολική γραμμή του Συν/Σύριζα στη σημερινή συγκυρία.

«Ο επαναστάτης οπορτουνιστής είναι αταλάντευτος στην τακτική του, αλλά πολύ ευέλικτος στη στρατηγική του. Ο οπορτουνιστής βρίσκεται μέσα στις μάζες, σπέρνει αυταπάτες, βάζει αναχώματα, αποπροσανατολίζει το λαό, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνά το βασικό στρατηγικό του στόχο: Την ανατροπή του νεοφιλελευθερισμού και την εγκαθίδρυση του Καπιταλισμού με Ανθρώπινο Πρόσωπο (Κ.A.Π.)»

Βλαδιμήρ Τσιπρόφ, Παναθηναϊκός και Εμπειριοκριτικισμός

«Οι δογματικοί Μαήλοφ, Μαυρίκοφ και Σία σε άρθρα τους στην εφημερίδα «Ρίζοβα Σπάσταγια» αρνούνται τη συνεργασία μαζί μας με το αιτιολογικό ότι συνεργαζόμαστε με τους πασοκοβίκους (pasokovitski). Ε, ναι λοιπόν, είμαστε και ‘μεις pasokovitski. Και στα δημαρχεία, και στα συνδικάτα και στα σοβιέτ αύριο-μεθαύριο θα κάνουμε μαζί προεδρεία με τους pasokovitski και δε θα διστάσουμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με το «αστικό», όπως το αποκαλεί η κ. Παπαρήγοβα, αυτό κόμμα, αν είναι να φέρουμε τον άνθρωπο πάνω απ’ τα κέρδη και στην πατρίδα μας.»

Αλεξέι Αλαβανόφσκι, Για τους Δίκαιους και Άδικους Πασόκους

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

POLI GELIO FILE XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA

fuente ovejuna είπε...

ετσι.ψάξε και το "οπορτουνισμός.το ανωτατο στάδιο του σοσιαλισμού" των korovesi'c kai filinibourg

Ανώνυμος είπε...

Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ. ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ LIGHT(ΡΟΖ) ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ K ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ Κ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ.