Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙΣΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (Τι είναι το ΚΚΕ)

Ερώτηση: Εν όψει του 18ου συνεδρίου, το Κ.Κ.Ε. τί πιστεύετε ότι είναι ;

Δογματικό-σταλινικό (12 ψήφοι - 10%)
Ακροδεξιό-συντηρητικό (5 ψήφοι - 4%)
Ευρωαριστερό-ανανεωτικό (3 ψήφοι - 2%)
Χριστιανικό-ζεν βουδιστικό (40 ψήφοι - 33%)
Κόμμα της Εργατιάς που παλεύει για τον Σοσιαλισμό (58 ψήφοι - 49%)

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το Κ.Κ.Ε. είναι κόμμα της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων που παλεύει για την ανατροπή του Καπιταλισμού και την εγκαθίδρυση του Σοσιαλισμού-Κομμουνισμού.
Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες Θιβετιανών μοναχών να στρέψουν το ΚΚΕ σε αντιδραστική κατεύθυνση, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ακολουθεί νέα ψηφοφορία: ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και χαίρομαι για τα εκλογικά μας ποσοστά, 1/3 των ψηφοφόρων δεν είναι και λίγο κόντρα στην ιδεολογική τρομοκρατία που όλοι ζήσαμε, σφοι Βουδιστές, ανησυχώ λιγάκι για το 18ο. Αν με μια τόσο μικρή προβοκατσιούλα, οι εργατικοί-σοσιαλιστές, δεν καταφέρνουν να πάρουν απόλυτη πλειοψηφία στο soviet του φιλολαϊκού, φαντάσου τι θα γίνει στο συνέδριο… Η φράξια της μονής εσφιγμένου ήδη έχει ετοιμάσει αντιεισήγηση. ΤΡΕΜΕΤΕ!!!

Toni Rigatoni είπε...

"Δεδομένης της χρονικής απόστασης μεταξύ του τέλους της ψηφοφορίας και του σχολιασμού των αποτελεσμάτων ορισμένοι σχολιαστές κάνουν λόγο για 'παράξενες και δηλωτικές καθυστερήσεις'. Οι πιο τολμηροί διατυπώνουν σενάρια νοθείας, έντονων διαφωνιών στα ανώτερα κλιμάκια του Φιλολαϊκού και εκπλήξεων στο άμεσο μέλλον"

περιοδικό "Spoting Life", τεύχος Ιανουαρίου, αρ.φ. 1, σ. 23.

για την αντιγραφή,
Toni Rigatoni