Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Ένας Εσπερινός μείον


Οι κακές γλώσσες θα το αντιμετωπίσουν σαν κακόγουστο αστείο, σαν κακοπαιγμένη φάρσα, σαν φάλτσα συμφωνία, σαν το θέατρο του παραλόγου, σαν το χρονικό ενός προαναγγέλθεντος φιάσκου.

Η αλήθεια όμως απέχει παρασάγκας από τα παραπάνω και από αυτήν δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί.

Λόγω ενός έκτακτου προβλήματος υγείας, που ανάγκασε τον γράφοντα να αναζητήσει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δεν κατέστη δυνατή η μετάβαση και παραμονή στο Άγιον Όρος τις ημέρες 2-3-5 Δεκεμβρίου, όπως είχε με πολλή σπουδή (και ζέση) προγραμματιστεί.

Πληροφορίες που φέρουν το laiko stroma να βρίσκεται το επίμαχο διάστημα στην Αθήνα, όπου και κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, κρίνονται ως αναληθείς και εντάσσονται σε ένα ολοφάνερα οργανωμένο σχέδιο κατασυκοφάντησης και εξόντωσης του laikou stromatos ως διαδυκτιακού υποκειμένου, και ως υποκειμένου, σκέτα.

3 σχόλια:

spiti tou laou είπε...

Από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εστάλη το παρακάτω τηλεγράφημα:
Διπλωματική ασθένεια επικαλέστηκε το Laiko Stroma, για τη ματαίωση του προγραμματισμένου ταξιδιού στο Άγιο Όρος. Κύκλοι προσείμενοι στη γραμματεία πολιτικού σχεδιασμού της ΕΑΑΚ εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους για την υπαναχώρηση, καθώς δεν έλαβαν ικανοποιητικές εξηγήσεις. Από ανεξάρτητους πολιτικούς παρατηρητές επισημάνθηκε η συγκυρία του προσυνεδριακού διαλόγου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας ως πέτρα του σκανδάλου.

Ανώνυμος είπε...

"90 xronia sto idio ergo theates":i kne sampotarei ta kinimata, sampotarei k tis ekpaideytik(k)es exormiseis!pou einai o epistimonismos kai i dipsa gia olopleyri pou oloi agapisame??ftanei pia..olo tha tha tha

Λαϊκό Στρώμα είπε...

@ σπιτι του λαου & ανωνυμος

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, ρε. Δηλαδή πρέπει να πάθω σκλήρυνση κατά πλάκας και αλτσχαϊμεριανό πάρκινσον για να με πιστέψετε.

Οι συκοφαντίες θα γυρίσουν μπούμερανγκ σε όσους τις εκτοξεύουν.