Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ !


Είναι ένας κόμπος στο λαιμό που έχω εδώ και χρόνια αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να το κρατάω άλλο μέσα μου.

ΕΓΩ, είμαι ο ιδρυτής και ηγέτης της ΟΜΑΔΑΣ ZWAN (ζβάν), που προέβλεψε τον σεισμό που συνέβη στην Ανδραβίδα, όπως επίσης και κάθε παλαιότερο ή μελλοντικό σεισμό.
Λόγω σεμνότητας και από σεβασμό στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντισεισμικής θωράκισης που έχουν καταρτίσει και εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν προειδοποίησα έγκαιρα για τον σεισμό σε Αχαΐα-Ηλεία με αποτέλεσμα να μην προλάβει να κινητοποιηθεί η άρτια οργανωμένη κρατική μηχανή.
Από τις αρχές τις δεκαετίας του ’80, εγώ και οι συνεργάτες μου (κυρίως οι συνεργάτες μου, εγώ απλά έπαιρνα τα φράγκα), εργαζόμενοι μερόνυχτα, με άοκνες προσπάθειες κλπ, εφήυραμε την μέθοδο πρόγνωσης σεισμών ZWAN, ή αλλιώς Λάντσιον Μήτ. Η μέθοδος αυτή, που βασίζεται στο νόμο της Α-συνέχειας, της Εντροπίας, της Ενδελέχειας και των Διάφανων Κρίνων, έχει εδώ και χρόνια πατενταριστεί στο Υπουργείο Εμπορίου (δηλαδή δεν είναι δικαίωμα, την έχω κάνει εμπόρευμα).
Για την ιστορία, τα κονσερβοκούτια ZWAN που χρησιμοποιήθηκαν στα πειράματα, φυλάσσονται σε δροσερό και σκιερό μέρος. Με χαρά σας πληροφορώ ότι «δεν σκούριασαν ακόμα», όπως λέει και η λαϊκή ρήση.
Αυτή είναι όλη η αλήθεια,
και όποιος έχει στοιχεία για το αντίθετο, να τα πάει στον εισαγγελέα.
Δεν θέλησα να το αναφέρω στο Λιτό Βιογραφικό μου σημείωμα, γιατί ήξερα ότι θα προκαλούσα αντιδράσεις από την αντιεπιστημονική ομάδα-φιάσκο TULIP, γνωστή για τις αντι-εγκελαδικές τις απόψεις.

Μίλησα. Τώρα επιστρέφω στη σιωπή μου (σαν τον Σεφέρη ένα πράμα).

3 σχόλια:

Ελ Μακαρόνιους είπε...

γαμάτο το άρθρο σου, δεν υπάρχει.

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Να 'σαι καλά. Ξέρω ότι το λες αυτοβούλως, ανιδιοτελώς και χωρίς να σε πιέσω καθόλου.

Μαίρη είπε...

xaxaxaxaxa

τέλειο !!