Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙΣΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (Βόμβα Μολότωφ)

Ερώτηση: Ποιός κατασκεύασε την πρώτη βόμβα Μολότωφ ;

1. Ο Βλάτσεσλαβ Μολότωφ (19 ψήφοι - 37%)
2. Ο Πέτρος Τατούλης (13 ψήφοι - 25%)
3. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας (1 ψήφος - 1%)
4. Το ανάρχι της γειτονιάς σας (5 ψήφοι - 9%)
5. Ο Μαχάτμα Γκάντι (13 ψήφοι - 25%)


Με βάση τα αποτελέσματα, ο πρώτος κατασκευαστής (και ενδεχομένως ρίπτης) της «βόμβας Μολότωφ», είναι ο Βλάτσεσλαβ Μολότωφ, μπολσεβίκος επαναστάτης και από τους πρωτεργάτες της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στην ΕΣΣΔ.
Σύμφωνα με άλλες αντιλήψεις, ο πρώτος που συνειδητοποίησε την χρησιμότητα των μπουκαλιών της Amstel είναι ο Πέτρος Τατούλης, τότε που κραύγαζε από τα μπλοκ του EKΚΕ «Ούτε ΝΑΤΟ, ούτε Βαρσοβία».
Τέλος, ο γνωστός ταραξίας των Ινδιών Μαχάτμα Γκάντι, πριν αρχίσει να «καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται», φέρεται επίσης να είχε εξασκηθεί στην παρασκευή των επίμαχων βομβών.


Ακολουθεί νέα ψηφοφορία: ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ 18ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαχάτμα, μας φάγανε… δεν πειράζει αντεπίθεση τώρα! Όλοι έξω από τον Περισσό, 18-22 φλεβάρη για να απαιτήσουμε να περάσει ως άποψη της πλειοψηφίας του κόμματος η (ήδη παλλαϊκής αποδοχής) Χριστιανική-ζεν βουδιστική πλατφόρμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε, συνφραξιονιστές βουδιστές, κρατάμε γερά. Αν δεν τα κάνουν οι Σοσιαλιστές πλακάκια με τους Σταλινικούς, θα τους οδηγήσουμε σε μεγάλο συνασπισμό. Ετοιμάζομαι για τη μεγάλη στροφή στο συνέδριο και το υπουργείο προπαγάνδας ή το εθνικιστικής παιδείας και θρησκευμάτων!!!