Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ


To γραφείο Τύπου του Laikou Stromatos έχει να κάνει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.
Οι κ.κ. Spiti tou Laou, Toni Rigatoni και Laiko Stroma συνέφαγαν σε γνωστό πολυτελές εστιατόριο της πόλης, κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, με θέα τον Θερμαϊκό Κόλπο και τον Κόλπο των Χοίρων. Στο δείπνο παρακάθησε και γνωστός ευτραφής πολιτικός παράγοντας της πόλης μετά της συζύγου του. Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε πνεύμα κατανόησης, αλληλοσεβασμού και εν Χριστώ αδελφοσύνης (των Λαών).
Το μενού περιελάμβανε Σολωμό ντε λα Στικ, Κολοκύθια με τη Ρίγανη και Πατάτες (Λέον) Μπλούμ. Το κρασί ήταν ροζέ Γκαρωντύ του ’68.
Οι συνδαιτυμόνες αντήλλαξαν απόψεις σχετικά με την διεθνή χρηματοπιστωτική κρίση και την αδυναμία του Τοροσίδη να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του αριστερού μπακ. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις απόψεις της Στέλλας Μπεζαντάκου, της οποίας οι παρεμβάσεις (κινήσεις-συσπειρώσεις), για το θέμα της Μονής Βατοπεδίου κρίθηκαν «και γαμώ», από τους παρευρισκόμενους.
Στο περιθώριο των συνομιλιών υπεγράφησαν συμφωνίες εμπορικής συνεργασίας (ζάχαρη, στάρι, τρακτέρ), ενώ αντηλλάγησαν φιλοφρονήσεις του τύπου «Πόσο Πασόκος είσαι».
Οι κ.κ. Spiti tou Laou, Toni Rigatoni και Laiko Stroma, ανανέωσαν το ραντεβού τους για άγνωστο τόπο και χρόνο, αρκεί να υπάρχει φαΐ.

1 σχόλιο:

αριστερό εξτρέμ είπε...

Και έτσι ανατρέπεται το «στον αγώνα μαζί και στη μάσα χώρια...