Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΑΒΕΣ


Και το όνομα αυτού: Στέλιος Μπενετάτος. Φιλολαϊκός Δήμαρχος Κοκκινιάς (Νίκαιας, σύμφωνα με τα κρατικά κιτάπια).

Ταξικός ο ένας (Μπενετάτος), όχι και τόσο ταξικός ο άλλος (Τσάβες) δίνουν μαζί τη μάχη για τα λαϊκά συμφέροντα.



Ακόμη και στον ενδυματολογικό τομέα οι ομοιότητες είναι προφανείς. Δεν ξέρω βέβαια αν κανένας απ’ τους δύο θα λάβει βραβείο πιο καλοντυμένου άντρα, σαν τον Σαρκοζί, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί.

Η Ελλάδα λοιπόν απέκτησε τον δικό της Τσάβες.

Ενημερώνουμε ότι το πλατύ δίκτυο των λαγωνικών, των χαφιέδων και των μακιγιέρ του Φιλολαϊκού blog ψάχνει και για άλλες πιθανές ομοιότητες ντόπιων και ξένων αγωνιστών. Θα σας ενημερώνουμε με κάθε ευκαιρία.

υ.γ. φωτογραφίες ξιπασμένων bloggers γίνονται δεκτές (ώρες γραφείου). με λίγο photoshop μπορούμε να σας κάνουμε να μοιάζετε με τον Τσε Γκεβάρα. μόνο μη μου ζητήσει η καμιά Παρτιζάνα να την κάνω να μοιάζει με τον Στάλιν, εκεί δυσκολεύομαι...

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε άνθρωπε, ασχολείσαι και με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις τώρα;
(Πάντως ωραίο μαύρισμα και οι δύο!)

Λαϊκό Στρώμα είπε...

koukou παιδί μου, είπα να το γυρίσω σε πιο λιφεστύλε αναλύσεις για να είμαι μεσα στο κλίμα της εποχής.

spiti tou laou είπε...

Αγαπητό laiko stroma, για την πολύ ενδιαφέρουσα πρόκληση στην οποία υπέβαλες τους μανιώδεις αναγνώστες σου, έχω να πω το εξής:
Πώς θα έμοιαζε ο αγωνιστής-φιλολαϊκός σύντροφος ηθοποιός Απ. Γκλέτσος σε καμιά εικοσαριά χρονάκια;
Σαν τον αξέχαστο σύντροφό μας Ενβέρ Χότζα.

Λαϊκό Στρώμα είπε...

@ spiti tou laou

Ναι, αλλά ο Γκλέτσος δεν ξέρει γαλλικά.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως η ταξικότητα αβίαστα αναδύεται από τις αποχρώσεις των σακακιώνε τους: βαθύ μπλε ο ρεφορμιστής τίγκα στην αυταπάτη Τσάβες, ανοιχτό ανατολικογερμανέζικο μπλε ο σ.Μπενετάτος.
Βγάλε τα συμπεράσματά σου εργάτη, αγρότη φοιτητή όπως θα λεγε κι ο Μαρκούζε.

Run Boy Run είπε...

Ως γέννημα θρέμμα Νικαιώτης είμαι περήφανος που τα κόκκινα σημεία στον παγκόσμιο χάρτη είναι η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Β.Κορέα και η ΚΟΚΚΙΝΙΑ :)))

Ανώνυμος είπε...

Ώς γέννημα θρέμμα Κερκυραίος σου λέω. Έχεις μετρήσει πόσα "κόκκινα βαρίδια" εχουν περάσει απο το χάρτη και κρατάνε την επανάσταση στον πάτο του πηγαδιού.

Λαϊκό Στρώμα είπε...

φίλε σάμις, αυτό ήταν ερώτηση ή κατάφαση;

Ανώνυμος είπε...

όλα θέλεις να σου τα εξηγούν!
Όσο για τον περήφανο Κοκινιώτη έρχεται η ώρα που θα run και δεν θα προλαβαίνει. Θυμήσου το!!

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το σεντούκι του σάμις...
Σχετικά με το run πάντως, ρώτα τον run boy run.

Run Boy Run είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Run Boy Run είπε...

s@mmys

Διακρίνω ότι τραβάς ΜΕΓΑΛΟ ζόρι με την Κοκκινιά... Θα ήθελες να μοιραστείς με την παρέα μας το τι σου έχει κάνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΩΤΗΣ ;;;

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Λάκισε ο σαμις. Κρίμα.

Run Boy Run είπε...

l@iko strom@

Κρίμααααααααααα Θα είχε ενδιαφέρον η εμπειρία του :)

Ανώνυμος είπε...

Δεν λάκισα αδέλφια αλλά αυτό τον καιρό δουλεύω πολύ. Σήμερα τσακωνόμουνα όλη μέρα στη δουλειά με ένα χρυσαυγίτη , δεν αντέχω το βράδυ να τσακώνομαι και με κνίτες.
Πάντως ο χρυσαυγίτης μου έδωσε και μιά σοβαρή πληροφορία. Ο Πούτιν -λέει- συμαχεί με τον τσάβες και ετοιμάζουν μπλόκ παγκοσμίως. Μου είπε επίσης ότι και η Ελλάδα θα πρέπει να συμετέχει στο μπλόγκ γιατί-λέει- είμασταν πάντοτε όρθοδοξοι και συγγενείς. Τέλος μου είπε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα και γιαυτό δεν έχουν αρπαχτεί ποτε μαζί του. Του είπα βέβαια ότι το ΚΚΕ αρπάζεται μόνο με ότι είναι αριστερότερά του και μου απάντησε ότι έχω δίκιο γιατί απο ότι παρατήρησε καί αυτός, το ΚΚΕ έχει να συγκρουστή με το αστικό κράτος απο την εποχή του πάγκαλου (πούταν μακρυές οι φούστες). Μου είπε επίσης ότι πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γής οι πούστηδες(όπως εγώ),οι γύφτοι,οι οβραίοι, οι βαζιβουζούκοι, και οι διανοούμενοι που μας κάνουν τον έξυπνο.
Του απάντησα ότι οι απόψεις του έιναι μέσα στη γραμμή του κόμματος γιατί και εγώ όταν είμουν μικρός και πήγα και γραφτηκα στην ΚΝΕ πήγαινα και στο ωδείον Καλλιθέας και μάθαινα κιθάρα.
Τότε λοιπόν οι σύντροφοι με κοιτούσαν περίεργα γιατί σου λέει τί δουλειά έχει ένας προλετάριος στα ωδεία η πούστης είναι, η ρεβιζιονιστής η και τα δύο.
Και όπως λέει και ένα σοφό σύνθημα σε ένα τοίχο στο πανεπιστήμιο του Μπάρι CONTRO I FASISTI PAROLE POCHE E LEGNATE TANTE λέτε νάχουν δίκιο?

Run Boy Run είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Run Boy Run είπε...

s@mmys

Κατά διαφήμιση...

μπλα μπλα μπλα μπλα ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ, μπλα μπλα μπλα

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Σαμις, διακρίνω μιά προσπάθεια να μιμηθείς το χαοτικό, πουλλαωτρελίστικο, εξυπνακίστικο και αλλανταλλιώτικό στυλ γραφής μου ή μου φαίνεται;

Να ξέρεις πάντως ότι μόνο εγώ είμαι φοβερός και γαμάτος σε αυτά και μύγα (ρεφορμιστική ή μη) στο σπαθί μου δεν σηκώνω. Επίσης ο τράχηλος μου δεν υπομένει ζυγό (μάλλον επειδή είμαι Έλληνας - πες το στον φίλο σου τον Χρυσαυγίτη να χαρεί, να γουστάρετε με τα κοινά περί του ΚΚΕ συμπεράσματά σας, πάρε και κάνα τσίπουρο, καλά θα περάσετε)

υ.γ. Εγώ ένα Lower έχω, και αυτό με C, τα ιταλικά δεν τα κατέχω, σόρρυ.

Ανώνυμος είπε...

Α κι εσύ με τους γαμάτους είσαι;
Μήπως είσαι λίγο εαακ;

Λαϊκό Στρώμα είπε...

Εγώ είμαι γαμάτος, ό άλλος ήτανε "ο γαμάω".
Ουσιώδης διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

Τεράστια.
Όση του ενάντια από το μερα